Παραλαβές / Αποστολές

A) Παραλαβή των προϊόντων από το Κατάστημα.
Ο πλέον άμεσος & ανέξοδος τρόπος παράδοσης είναι φυσικά η παραλαβή των προϊόντων σας από το κατάστημά μας το οποίο λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα – Σάββατο.
Μόλις ετοιμαστεί η παραγγελία σας θα ενημερωθείτε μέσω e-mail, sms ή τηλεφωνικής κλήσης για την δυνατότητα παραλαβής της. Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών είναι:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09.30 - 20.00  & Σάββατο: 09.30 - 19.00.
 
Β) Αποστολή Προϊόντων & Κόστος Μεταφορικών
 
 
1. Αττική (Εκτός Νησιώv)
  • Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες προϊόντων με συνολική αξία άνω των 75,00 € (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
  • Για παραγγελίες προϊόντων με συνολική αξία κάτω των 75,00 € (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ο αγοραστής επιβαρύνεται με 4,00 € (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανεξάρτητα από το βάρος ή τον όγκο της παραγγελίας.
    Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1,50 € (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
 
 
2. Νομός Θεσσαλονίκης
  • Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες προϊόντων με συνολική αξία άνω των 75,00 € (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
  • Για παραγγελίες προϊόντων με συνολική αξία κάτω των 75,00 € (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ο αγοραστής επιβαρύνεται με 5,00 € (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ανεξάρτητα από το βάρος ή τον όγκο της παραγγελίας.
      Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1,50 € (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
 
 
3. Ηπειρωτική Ελλάδα & Νησιά (Εκτός Αττικής & Θεσσαλονίκης)  
Μέχρι 2 κιλά φυσικού ή ογκομετρικού βάρους  το κόστος είναι 5,00 €. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος είναι +1,51 € ανά Κιλό.
Τα έξοδα αντικαταβολής είναι Δωρεάν ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας.
 
 
4. Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Παραγγελιών
Για παραγγελίες με μεγάλο όγκο και προκειμένου να αποφευχθούν υπερβολικές χρεώσεις προτείνεται η παράδοση μέσω μεταφορικής εταιρίας της επιλογής σας. Εμείς αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να παραδώσουμε τα προϊόντα στις εγκαταστάσεις (εντός Αττικής) της μεταφορικής που θα μας υποδείξετε. Η χρέωση για την μεταφορά από την Αττική μέχρι τον τελικό προορισμό βαρύνει τον παραλήπτη.
  • Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες προϊόντων με συνολική αξία άνω των 75,00 € (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
  • Για παραγγελίες προϊόντων με συνολική αξία κάτω των 75,00 € (περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ο αγοραστής επιβαρύνεται με 4,00 € ανεξάρτητα από το βάρος ή τον όγκο της παραγγελίας.
Τα στοιχεία επικοινωνίας της Μεταφορικής που θα επιλέξετε θα πρέπει να τα καταχωρήσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής Κάρτας, κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω PayPal.
 
 
 
Γ) Χρόνος Αποστολής Ετοιμοπαράδοτων προϊόντων:
Κάντε την παραγγελία σας Δευτέρα με Παρασκευή μέχρι τις 14:00 και εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί αυθημερόν στις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (Courier).
 
 
Δ) Χρόνος Παράδοσης προϊόντων
1. Αττική (Εκτός Νησιών) & Θεσσαλονίκη: Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier). 
 
2. Υπόλοιπη Ελλάδα
Χερσαίοι Προορισμοί (Εκτός Δυσπρόσιτων): Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier).
Νησιωτικοί Προορισμοί (Εκτός Δυσπρόσιτων): Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier).
 
Δυσπρόσιτες Περιοχές: Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier).